Posao – Media Buyer

Banjalučka agencija za digitalni marketing Grape u potrazi je za osobom koja će postati dio Media Buying tima. U pitanju je osoba spremna da nauči kako da dizajnira, kreira, izvršava i optimizuje online marketinške kampanje kroz platforme kao što su Google, Facebook, Bing i Native i druge.

Iako je naša agencija još uvijek mala, trenutno kroz klijente i lične projekte održavamo kampanje koje mjesečno troše nekoliko desetina hiljada dolara, a sa primarnim ciljem ostvarenja prodaje. Prilika koju nudimo nije dječija igra, već sjajna mogućnost da postaneš pravi online profesionalac.

Radno iskustvo u našoj agenciji kada je u pitanju Online Media Buying ti ne treba. Naš tim će te naučiti svemu što je potrebno da postaneš najbolji media buyer kroz online kanale. O tome koliko ćeš doprinositi na početku svog rada nemoj da brineš. Mi cijenimo tvoje vrijeme, trud i učenje, te ćeš za sve navedeno biti adekvatno plaćen.

Kakvu osobu tražimo?

Trening potreban da naučiš sve potrebno za kvalitetno obavljanje posla zahtijeva investiranje dosta vremena i novca. Svom timu u svakom trenutku obezbjeđujemo optimalne uslove za rad i učenje, a zauzvrat očekujemo da ispunjavaš sljedeće uslove:

Razmišljaj! Naš tim čine inteligentni ljudi koji žele da rade sa sebi ravnima ili boljima od sebe. Trudimo se da razmišljamo van standardnih okvira, uvijek učimo i spremni smo da konstantno unapređujemo svoja znanja i vještine. Sve to je potrebno da bismo bili u mogućnosti da u svakom momentu odgovorimo na potrebe posla, pronađemo rješenja za novonastale probleme, a samim tim i unaprijedimo posao.

Uči samostalno! Naš tim je tu da te uputi kako da samostalno učiš i radiš. Ipak, najviše zavisi od tebe i tvoje želje da se ostvariš kada su u pitanju poslovne vještine i znanja. Za razvoj zavidne karijere potrebna je spremnost da konstantno učiš, te samostalno razmišljaš, a naš tim je uvijek tu da te podrži.

Budi dosljedan! Koji god posao u životu odabereš važno je da u njemu budeš najbolji/a, a to se ostvaruje dosljednošću. Upravo zato od svih članova našeg tima očekujemo da su posvećeni redovnom čitanju stručne literature, praćenju online grupa, foruma, webinara, video kurseva i slično. U našoj industriji u svakom trenutku se pojavljuju noviteti, pa je za kvalitet obavljanja posla važno da idemo u korak s vremenom.

Budi proaktivan! Ako planiraš da sjediš u uglu, bez ikakve želje da budeš ravnopravan član tima čije mišljenje je važno, posao u našoj agenciji nije za tebe. Mi tražimo osobu željnu znanja, koja postavlja pitanja, preuzima inicijativu, ne boji se izložiti svoje ideje i razmišljanja, a sve sa ciljem lične izgradnje i napretka, kao i napretka cijelog tima.

Budi hrabar! Probleme ne volimo, ali ih se ne bojimo. Sa svim poslovnim problemima na koje smo do sada naišli smo se uspješno i timski izborili. Ako imaš sposobnost da preuzmeš odgovornost, te ličnim naporima dođeš do rješenja, čestitamo – imaš dozu hrabrosti koja nam je potrebna.

Ne odustaj! Nije lako biti media buyer. Kada su stvari pod kontrolom i kada ostvarujemo željene rezultate – motiva za rad ne nedostaje. Ukoliko stvari izmaknu kontroli – posao zna biti stresan. Uz podršku tima, ali i lične metode važno je da se potrudiš da pronađeš dovoljno motivacije da ne poklekneš i da se sa problemom izboriš do kraja.

Budi kreativni analitičar! Media buying je u većini slučajeva igra brojevima, sa dozom kreativnosti. Zato želimo da novi član našeg tima po prirodi bude analitičar i osoba koja voli brojeve. Brojevi ti govore kada nešto ide dobro ili loše. Kada shvatiš poruku koju donose brojevi – kreativnost dolazi sama.

Ne budi “one-man show”! Ako imaš sve nabrojane karakteristike, ali sa druge strane želiš cijelu pozornicu samo za sebe, kakve god da imaš kvalifikacije – bojimo se da nisi vrijedan/na ulaganja. Mi cijenimo timske igrače spremne da podijele znanje i lako se uklapaju u uigran tim. Naš cilj je da napredujemo zajedničkim snagama i jedni drugima olakšamo učenje i rad.

Obavezne vještine i znanja:

– Perfektno poznavanje engleskog jezika
– Poznavanje rada u Excelu (medium level minimalno)
– Napredno korištenje interneta

Popuni fomular ispod i prijavi se za posao

  • Prevucite fajlove ili
    Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf.
© 2023. Grape. Sva prava zadržana. “GRAPE” d.o.o. Banja Luka, Momčila Popovića 6, BiH JIB: 4403701700009